+ Evenement plaatsen
begin
15:00 uur
dit evenement is voorbij
einde
16:00 uur
duurt 1 dag en 1 uur

Dit evenement is voorbij

Hiert een lijst van soortgelijke evenementen die binnenkort worden gehouden:

Actuele evenementen

Kerstmarkt Goes

Let op, dit evenement eindigde al op 9 december 2017

Goes - Ultieme kerstbeleving tijdens kerstmarkt in Goes
Op acht en negen december kunt u zich helemaal onderdompelen in warme kerstsferen. Dan is er in de binnenstad van Goes weer de grootste kerstmarkt van heel Zeeland! De gezellige markt slingert door de mooiste straten en pleinen.
Shoppen, show en smullen
Er zijn tientallen kramen met bijzondere kerstcadeautjes, decoratie en lekkernijen. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten, is het smullen bij de foodtrucks rondom de Grote Kerk en zijn er twee dagen lang allerlei optredens.

Tussen de foodtrucks is er een podium met beide dagen live muziek. Op vrijdagavond is de kerst dansshow van BodyAction Goes met lichtshow en muziek. Zij treden op om 18.00, 19.00, 20.00 en 21.00 uur. Op zaterdag is er om 15.00 en 16.30 uur het Monuta kerstconcert met koor A58 en muzikaal duo “Soulkitchen”.
Nostalgische kerst
Musical-Vrienden, toneelvereniging Heer Hendrik en het Bavo koor en diverse andere koren verrassen regelmatig met optredens en muziek. Naast dansende schoorsteenvegers, paraderen er dames en heren van stand over de markt. De kwakzalvers en schoenpoetsers proberen nog gauw een aardige duit te verdienen. De wasvrouwen zorgen dat alles met kerst weer schoon in de kast hangt. Onder de maretak wordt gezoend en er is een gedekte kersttafel waar iedereen aan kan schuiven voor het kerstdiner.
Verschillende koren en muziekverenigingen treden op met Christmas Carols in de winkelstraten.
Het volledige programma kunt u nalezen op https://www.goesisgoes.nl/kerstmarkt