+ Evenement plaatsen

Vraag en antwoord

Op deze pagina staan enkele veelgestelde vragen en de antwoorden daarop, mocht je een vraag hebben dan staat het antwoord wellicht hier.

Waar moet ik op letten bij het plaatsen van een evenement?

De pagina met richtlijnen bevat een aantal aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden plaatsen van evenementen. Er is ook een pagina met tips voor organisatoren.

Hoe kan ik mijn eigen evenement wijzigen?

Bij het plaatsen van een evenement wordt er een email met link verzonden waarmee het evenement kan worden gewijzigd. Als deze email zoek is geraakt kan er een nieuwe worden verzonden.

Help, er is iets mis met een evenementomschrijving!

Klik op de link "Probleem of misbruik melden" rechts van de omschrijving en geef de reden aan. De plaatser van het evenement ontvangt hiervan dan een bericht. De beheerder van de website zal ook op de hoogte worden gesteld.

Hoe kan ik evenementen verwijderen?

Het is niet nodig om evenementen te verwijderen. Afhankelijk van de situatie kan er wel het volgende worden gedaan:

  • Het evenement gaat niet meer door

    Kies onderaan op de wijzingspagina bij de status van het evenement "afgelast". Het evenement zal dan niet meer op andere pagina's op de website verschijnen. Wanneer iemand toch nog op de pagina terecht komt zal hij een melding te zien krijgen dat het evenement is afgelast.

  • Het evenement heeft plaatsgevonden en is voorbij

    Het is niet nodig om het evenement te verwijderen, het zal vanzelf wegzakken, maar nog wel worden gebruikt voor het verzamelen van historische gegevens en het samenstellen van statistieken.

  • De omschrijving klopt niet (meer)

    Wijzig het evenement en vebeter of verwijder onjuiste informatie.