+ Evenement plaatsen

Wat is juun.nl?

Juun.nl een website met evenementen in Zeeland. Iedereen mag gratis evenementen plaatsen.

De website is in juli 2006 online gegaan en is inmiddels de grootste evenementenwebsite van Zeeland.

Om er voor te zorgen dat organisatoren hun evenement niet steeds overal hoeven aan te melden maakt juun.nl het makkelijk voor anderen om de evenementen van juun.nl automatisch over te nemen op hun website.

De naam juun.nl

Het woord "juun" betekent in het Zeeuws "uien" en is gekozen omdat er op deze website "uitjes" in Zeeland staan, maar vooral ook omdat de naam kort is, makkelijk te onthouden en uit te spreken is voor iedereen en maar op één manier kan worden geschreven, en natuurlijk omdat de .nl domeinnaam op het moment nog beschikbaar was.

Evenementen overnemen

Omdat juun.nl er vanuit gaat dat organisatoren een zo groot mogelijk publiek willlen bereiken bij de promotie van hun evenementen mogen de evenementen van juun.nl mogen worden gebruikt in andere publicaties zoals posters, agenda's, kalenders, folders, kranten, en andere gedrukte media. De regels voor gedrukte media zijn ook van toepassing op informatiepagina's op televisie, teletekst, dia-presentaties en andere niet-interactieve electronische media.

Voor het overnemen van evenementen zijn de Nederlandse wetten met betrekking tot auteursrechten van toepassing. Dat houdt in dat de evenementen dienen te worden voorzien van een bronvermelding.

Bij online plaatsing dient er een aanklikbare linke welke verwijst naar juun.nl, moet dezelfde lettergrootte en zichtbaarheid als de rest van de inhoud hebben en zo worden geplaatst dat hij tegelijkertijd als de evenementen zichtbaar is. In plaats van alleen juun.nl mag ook het webadres van het evenement zelf, bijvoorbeeld juun.nl/123 of van een onderwerp zoals juun.nl/muziek worden geplaatst wanneer dat meer toepasselijk wordt geacht.

Om automatisch evenementen op je website te zetten of naar een computer te sturen kan gebruik worden van de mogelijkheden die hier worden aangeboden.

Voor het overnemen van, of linken naar evenementen hoeft geen toestemming te worden gevraagd. Neem contact voor meer informatie over het overnemen, delen of linken van de evenementen.