+ Evenement plaatsen

Tips

Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de werking van juun.nl en hoe je aangeboden mogelijkheden zo goed mogelijk kan gebruiken, organisatoren die regelmatig evenementen plaatsen doen er goed aan om dit te lezen.

Evenementen aflassen en verwijderen

Je kan evenementen van de website verwijderen door onderaan het wijziginsgformulier het aanvinkvakje voor zichtbaarheid uit te vinken. Onzichtbare evenementen zijn niet meer voor anderen zichtbaar en verschijnen nergens meer op de website.

Wanneer een evenement wordt afgelast, of de informatie nog niet helemaal zeker is dient het evenement te worden voorzien van de status 'afgelast' of 'voorlopig'.

Een afgelast evenement verschijnt niet meer op de oevrzochtpagina's, maar wanneer iemand direct naar het webadres van het evenement gaat is de informatie nog wel zichtbaar met een grote rode melding waarin staat dat het evenement is afgelast.

Evenementen met de status 'voorlopig' zijn wel overal op de website zichtbaar maar worden eveneens voorzien van een melding waarin staat dat de informatie mogelijk niet volledig correct is.

Anderen evenementen laten wijzigen

Normaal gesproken kan alleen de persoon die een evenement zelf heeft geplaatst het daarna nog wijzigen.

Bij het wijzigen van een evenement staat er bovenaan de pagina ook een wijzigingslink. Deze link bevat een zogenaamde wijzigingscode, een soort wachtwoord waarmee dat specifieke evenement kan worden gewijzigd zonder dat je daarvoor hoeft te zijn ingelogd.

Je kan de wijzingslink doorsturen naar iemand anders zodat die persoon zelf de informatie over het evenement kan bijwerken.

De wijzigingslink blijft altijd geldig, je kunt hem dus aan meerdere mensen doorsturen die het evenement zo vaak kunnen wijzigen als ze dat nodig vinden.

Let er bij het doorgeven van de link wel op dat je hem alleen geeft aan mensen die je vertrouwd!